Over PPO

Opleidingsinstituut PPO is hét instituut in Noordoost-Nederland voor Postmasteropleidingen binnen de Psychologie en de Orthopedagogiek.

We verzorgen beroepsopleidingen die leiden tot een BIG-registratie (Beroepen Individuele Gezondsheidszorg) en nascholingsactiviteiten voor psychologen en orthopedagogen. Hierbij werken we nauw samen met de Rijksuniversiteit Groningen en de praktijkopleidingsinstellingen.

Locatie

Opleidingsinstituut PPO is gevestigd in de Damsterpoort te Groningen. Er is tevens een leslocatie in Zwolle.

 

Adres en routepplanner:
Damsterplein 6
9711 SX Groningen
Plan uw route

 

Leslocatie Zwolle:

YourMeeting
Dr. Van Wiechenweg 14
8025 BZ Zwolle
Plan uw route

M.i.v. 6 januari 2020
Your Meeting
 Dr. Van Deenweg 162
8025 BM  Zwolle
Plan uw route

Opleidingen

Bij opleidingsinstituut PPO kun je opgeleid worden tot één van de drie wettelijk geregistreerde Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG): gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Opleidingsinstituut PPO is één van de zes opleidingsinstituten in Nederland die door de minister erkend zijn om deze BIG-opleidingen te verzorgen.
Daarnaast verzorgt PPO de opleiding tot orthopedagoog-generalist.

Bij- en nascholing

Opleidingsinstituut PPO heeft een breed bij- en nascholingsaanbod voor professionals in de (geestelijke) gezondheidszorg. Vrijwel het gehele aanbod is geaccrediteerd door de relevante verenigingen. In overleg biedt PPO ook incompanytrainingen aan.