Alumni

Na de opleiding blijft PPO graag in contact met haar alumni. Zij hebben vanuit hun posities vaak goed zicht op de ontwikkelingen in het veld en op de vraag naar opleidingen, scholing en trainingen. Bovendien zijn verschillende alumni als docent werkzaam binnen de opleidingen en bij- en nascholing van PPO. Daarnaast heeft PPO alumni ook genoeg te bieden. Denk aan het faciliteren van de uitwisseling van kennis en de bevordering van de onderlinge contacten, ook na het afstuderen.

Alumninetwerk

Het alumninetwerk van PPO heeft als doel om het contact tussen alumni onderling en tussen alumni en PPO te bevorderen, o.a. door het organiseren van een jaarlijkse alumni-borrel. Bij het voltooien van hun opleiding kunnen opleidelingen lid worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alumnus-plus-lid te worden, waarbij de alumnus verschillende voordelen geniet.

Lid worden?

Standaard lidmaatschap
Iedereen die een BIG-opleiding heeft afgerond bij PPO, kan lid worden van het Alumninetwerk; daar zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop op deze pagina.

Alumnus-plus
Voor € 25,- per jaar kun je alumnus-plus worden. Dan krijg je de volgende voordelen:

  • 10% korting op bij- en nascholing van PPO;
  • 10% korting op PPO-congressen en -symposia;
  • gratis toegang tot de jaarlijkse alumni-borrel;
  • mogelijkheid tot het gebruik van de ruimtes van PPO voor bijvoorbeeld intervisie of supervisie (neem voor de specifieke voorwaarden contact op met PPO).

Je kunt je aanmelden als Alumnus-plus via de aanmeldknop op deze pagina.

Contact

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar alumnippo@rug.nl