Alumni

Na de opleiding blijft PPO graag in contact met haar alumni. Zij hebben vanuit hun posities vaak goed zicht op de ontwikkelingen in het veld en op de vraag naar opleidingen, scholing en trainingen. Bovendien zijn verschillende alumni als docent werkzaam binnen de opleidingen en bij- en nascholing van PPO. Daarnaast heeft PPO alumni ook genoeg te bieden. Denk aan het faciliteren van de uitwisseling van kennis en de bevordering van de onderlinge contacten, ook na het afstuderen. Mede met het oog daarop is het alumninetwerk van PPO opgericht.

Alumninetwerk

Het alumninetwerk van PPO heeft als doel om het contact tussen alumni onderling en tussen alumni en PPO te bevorderen, o.a. door het organiseren van een jaarlijkse alumni-borrel. Bij het voltooien van hun opleiding worden opleidelingen automatisch lid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ‘alumnus-plus’-lid te worden, waarbij de alumnus verschillende voordelen geniet.

Lid worden

Je kunt je aanmelden als lid van het alumninetwerk via de aanmeldknop. Het standaard lidmaatschap is gratis. Voor € 25,- per jaar ben je alumnus-plus en krijg je de volgende voordelen:

  • 10% korting op bij- en nascholing van PPO;
  • 10% korting op PPO-congressen en -symposia;
  • gratis toegang tot de jaarlijkse alumni-borrel;
  • mogelijkheid tot het gebruik van de ruimtes van PPO voor bijvoorbeeld intervisie of supervisie.

Kick-off alumninetwerk

Op 15 februari 2018 organiseren we van 19.00-22.00 uur een kick-off bijeenkomst voor PPO-alumni. Na een inspirerende lezing door een bijzondere alumnus, is er ruimschoots de tijd om onder het genot van een borrel bij te praten. Je kunt je nu alvast aanmelden via de aanmeldknop op deze pagina.

Contact

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar alumnippo@rug.nl