Bij- en nascholing

PPO organiseert geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen voor professionals die werken in de gezondheidszorg. 

GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen maar ook artsen, psychiaters en SPV’ers kunnen deelnemen aan het onderwijs. Onze docenten zijn ervaren professionals die kennis uit de praktijk en de wetenschap combineren.

Bij- en nascholing bij PPO kenmerkt zich door

  •     De combinatie van theorie en praktische toepassing
  •     De ontwikkeling van vaardigheden
  •     Veel aandacht voor professionele attitude

Verder streeft PPO naar een flexibel aanbod waar de wens van de deelnemer centraal staat. Dit doen we door Incompany activiteiten aan te bieden én door cursussen en trainingen te ontwikkelen op verzoek van instellingen. Ons actuele aanbod aan bij- en nascholing bereikt u door op de Agenda in het linkermenu te klikken.

Bij een aantal cursussen die onderdeel uitmaken van de BIG- opleidingen tot klinisch-psycholoog en psychotherapeut wordt een beperkt aantal externe deelnemers  toegelaten. Voor deze cursussen kunnen bijzondere eisen gelden. Informatie daarover treft u bij de cursusinformatie. 

Accreditatie

Vrijwel alle cursussen zijn geaccrediteerd door een specialistische psychotherapie vereniging. Daarnaast vragen wij voor de meeste cursussen erkenning aan voor de herregistratie van Klinisch Psychologen (FGzPt) en eerstelijnspsychologen (NIP). Is er geen accreditatie aangevraagd bij de door u gewenste (beroeps) vereniging, neemt u dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.